Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
Using PDF reDirect
 EXP Systems Forum : PDF reDirect : Using PDF reDirect
Topic: PDF Engine Error Code -100 Post Reply Post New Topic
Author Message
cchonko
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Mar 21
Posts: 6
Quote cchonko Replybullet Topic: PDF Engine Error Code -100
    Posted: 13 Sep 21 at 6:58AM
Good morning,

I'm working with a user who is having an issue with using PDF Redirect. For each member, my user downloads a ZIP file from our shared drive that contains a file called EdiClaim.pdf. She is usually able to open the EdiClaim.pdf file from the ZIP file and print it to PDF Redirect. However, as of late, she is getting a PDF Engine Error Code -100. I have attempted to follow the steps as outlined in http://www.exp-systems.com/forum_exp/forum_posts.asp?TID=410, but to no avail. Any assistance would be greatly appreciated.


This is what I am getting when I follow the previous forum post. I do not see an option to remove any security placed on the PDF file. Patient information has been censored in compliance with HIPAA law.
"Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy." - Joseph Campbell
IP IP Logged
Michel_K17
Moderator Group
Moderator Group
Avatar
Forum Administrator

Joined: 25 Jan 03
Posts: 1663
Quote Michel_K17 Replybullet Posted: 13 Sep 21 at 7:25PM
Hello Joseph,

Please try the latest beta v2.5.4 which has a newer PDF conversion engine which might work better. Although it is a beta, I have not had any reports of problems with that version.

You can download it from the forum here:
http://www.exp-systems.com/forum_exp/forum_posts.asp?TID=1142

I hope this helps.

Best,

Michel
Michel Korwin-Szymanowski
EXP Systems LLC
IP IP Logged
cchonko
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Mar 21
Posts: 6
Quote cchonko Replybullet Posted: 16 Sep 21 at 1:57PM
Good afternoon Michel,

In a very roundabout way, installing the beta seemed to have worked.

I installed the beta, but it didn't quite solve the issue, as the print preview never finished and the print output would read 0KB. So I uninstalled the beta, reinstalled v2.52 (distributed via SCCM) twice and it seems to work for now.

I suspect that the user will call back, but for now, all appears to be well. Thank you so much for your assistance!

Cody Honkomp, A+
"Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy." - Joseph Campbell
IP IP Logged
Michel_K17
Moderator Group
Moderator Group
Avatar
Forum Administrator

Joined: 25 Jan 03
Posts: 1663
Quote Michel_K17 Replybullet Posted: 21 Sep 21 at 9:45PM
You are welcome. Good luck!
Michel Korwin-Szymanowski
EXP Systems LLC
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum