Print Page | Close Window

PDF Engine Error Code -100

Printed From: www.exp-systems.com
Category: PDF reDirect
Forum Name: Using PDF reDirect
Forum Discription: Questions and Comments on using PDF reDirect Freeware and Pro
URL: http://www.exp-systems.com/Forum_exp/forum_posts.asp?TID=3228
Printed Date: 27 Nov 21 at 8:08PM


Topic: PDF Engine Error Code -100
Posted By: cchonko
Subject: PDF Engine Error Code -100
Date Posted: 13 Sep 21 at 6:58AM
Good morning,

I'm working with a user who is having an issue with using PDF Redirect. For each member, my user downloads a ZIP file from our shared drive that contains a file called EdiClaim.pdf. She is usually able to open the EdiClaim.pdf file from the ZIP file and print it to PDF Redirect. However, as of late, she is getting a PDF Engine Error Code -100. I have attempted to follow the steps as outlined in http://www.exp-systems.com/forum_exp/forum_posts.asp?TID=410, but to no avail. Any assistance would be greatly appreciated.


This is what I am getting when I follow the previous forum post. I do not see an option to remove any security placed on the PDF file. Patient information has been censored in compliance with HIPAA law.

-------------
"Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy." - Joseph Campbell



Replies:
Posted By: Michel_K17
Date Posted: 13 Sep 21 at 7:25PM
Hello Joseph,

Please try the latest beta v2.5.4 which has a newer PDF conversion engine which might work better. Although it is a beta, I have not had any reports of problems with that version.

You can download it from the forum here:
http://www.exp-systems.com/forum_exp/forum_posts.asp?TID=1142

I hope this helps.

Best,

Michel

-------------
Michel Korwin-Szymanowski
EXP Systems LLC


Posted By: cchonko
Date Posted: 16 Sep 21 at 1:57PM
Good afternoon Michel,

In a very roundabout way, installing the beta seemed to have worked.

I installed the beta, but it didn't quite solve the issue, as the print preview never finished and the print output would read 0KB. So I uninstalled the beta, reinstalled v2.52 (distributed via SCCM) twice and it seems to work for now.

I suspect that the user will call back, but for now, all appears to be well. Thank you so much for your assistance!

Cody Honkomp, A+

-------------
"Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy." - Joseph Campbell


Posted By: Michel_K17
Date Posted: 21 Sep 21 at 9:45PM
You are welcome. Good luck!


-------------
Michel Korwin-Szymanowski
EXP Systems LLC



Print Page | Close Window